PROGRAMES I ACTIVITATS

L’entitat està inscrita al Registre d’associacions de la Generalitat a la secció 1ª del Registre de Tarragona amb el número 3731. El seu “Servei de Suport a l’Autonomia personal” Inscrit al Registre d’Entitats, Serveis i Establiments Socials, en la Secció Serveis i Establiments d’Atenció social primària, amb el nº S07034.

Lalliga fou Declarada d’Utilitat Pública el 20 de novembre de 2014.

Està inscrita al Registre Municipal d’entitats de l’Ajuntament de Tarragona amb el número 804; i inscrita al Registre Municipal d’entitats ciutadanes de l’Ajuntament de Reus amb el número 253.

La Lliga d’Afectats Reumatològics i Discapacitats Comarques de Tarragona forma part de la Federació Mestral Cocemfe Tarragona, de Cocemfe Catalunya, de COCEMFE estatal, de la Federació Catalana de Fibromiàlgia y Síndrome de Fatiga Crónica, i de la Fundació d’Afectats de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica.

La seu social de l’entitat es troba a Reus al carrer Doctor Ferran 33-35 1º (Edifici Creu Roja, cedida per l’Ajuntament de Reus i Creu Roja Reus). Així mateix, l’entitat compta amb delegacions a la ciutat de Tarragona: C/ Francesc Bastos, 19 (Casa del Mar, cedida per la Generalitat Catalunya)